Vinylové rukavice VINYL CLASSIC 100 ks, nepudrované, bílé, 4.8 g
Kód: 100043Detailní popis produktu
Odolnost proti průniku tekutin
Vinylové rukavice CLASSIC mají slušnou odolnost vůči tekutinám. Testovali jsme odolnost a sledovali: tvar rukavice, propustnost materiálu a pružnost.
Odolají min. 60 min.: epoxydová pryskyřice, fermež, hydroxid sodný, isopropanol, kyselina chlorovodíková, motorový olej, nafta, odmašťovač, perchlorethylen, ředidlo 6006, savo, supermafrasol a toluen.
Odolají max. 45 min.: líh, stolní olej.
Odolají max. 30 min.: technický benzín.
Neodolají ani 15 min.: aceton, ředidlo 6000.
Rukavice nejsou vhodné pro kontakt s velmi horkými předměty a nezajišťují ochranu proti chemickým rizikům. Při používání rukavic zvyšte opatrnost při manipulaci s ostrými předměty. Neobsahují přírodní latex. Rukavice navlékejte na suché ruce. Po použití rukavic proveďte hygienu rukou s použitím alkoholového dezinfekčního přípravku nebo si je umyjte mýdlem a vodou.
| Typ | jednorázové nesterilní ochranné rukavice |
| Materiál | polyvinylchloridová pastová pryskyřice |
| Barva | bílá - průhledná |
| Provedení | pravolevé, hladké, manžeta |
| Pudr | není přidán |
| Kvalita | 4.8 ± 0.2 vel. M |
| Skladování | rukavice neztrácejí své vlastnosti při skladování v suchu při teplotě od 10 do 30 °C |
| Životnost | 5 let od data výroby při dodržení podmínek skladování |
| Balení | 100 ks v krabičce, 10 krabiček v kartonu |
| Rozměry krabičky | 230×125×60 mm |
| Délka (mm) | min. 230 |
| Šířka (mm) | XS – 75 ± 5 |
| S – 85 ± 5 | |
| M – 95 ± 5 | |
| L – 105 ± 5 | |
| XL – 115 ± 5 | |
| Tloušťka (mm) | prsty: 0.05–0.06 |
| dlaň: 0.05–0.07 | |
| Prodloužení do přetržení (%) | min. 300 |
| Pevnost v tahu (MPa) | min. 11 |
| AQL | 1.5 |
| Obecné | PPER (EU) 2016/425 Cat. I |
| Obecné | EN 420 |
| Zdravotnictví | EN 455 |
| Zdravotnictví | MDR (EU) 2017/745 |
| Potravinářství | EC 1935/2004 |
| Potravinářství | EC 2023/2006 |
| Potravinářství | EU 10/2011 |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Rukavice |
|---|---|
| EAN: | 8594177200148 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
